“Tro mig: Hvis jeg kan, kan du også.”

Eva Walther

Eva walther - Fotograf og mentor for spirende livsstilsfotografer

“Jeg drømte ikke engang om at leve af min fotografering.”

INVESTERINGEN I MIN EGEN MENTOR ENDTE MED AT ÆNDRE MIT LIV FULDSTÆNDIGT 

Hele mit karriere liv har jeg været ansat og jeg var meget glad for mit arbejde og mine kollegaer. I min fritid gik jeg meget op i fotografering. Det startede i mine teenageår, og blev inspireret af min morfar – der dokumenterede hvert af mine skridt. 

Så helt ærlig talt: Jeg havde aldrig haft den her drøm om, at leve af min passion for fotografering. Tværtimod – jeg syntes tanken var skræmmende og jeg var overbevist om, at en egen virksomhed ikke var noget for mig

Det var min personlige mentor Heather Chauvin i 2017/2018, som blev ved med at skubbe til mig over en længere periode. Jeg havde investeret i et 12-måneders mentorforløb hos hende i slut 2017, for at lære at passe på mig selv efter jeg var blevet mor til to drenge på kun 18 måneder. 

Efter grundig overvejelse, forberedelse og opbakning fra min familie virkede det pludselig som en reel løsning for mig og os som familie med den frihed og fleksbilitet vi trængte til. En reel løsning på det pres jeg oplevede som mor til to små og et krævende fuldtidsarbejde som direktionsassistent med en del daglig kørsel. 

Det jeg drømte om var FRIHEDEN til selv at styre min tid og være der for familien, når der var brug for det – uden dårlig samvittighed overfor andre.

Og så sprang jeg ud i det…

eva-walther

Hvis jeg kan, kan du også!

I foråret 2018 startede jeg ud som selvlært fotograf – ved siden af mit faste arbejde. Der gik (alt for) lang tid, inden jeg turde springe helt ud på fuldtid, og jeg tog en masse “omveje”. 

Jeg stiftede officiel virksomhed den 1. maj 2019 men først siden 1. maj 2021 har jeg været 100% selvstændig. Men jeg har siden starten konstant været i sund vækst hvert år.

Som mentor ELSKER jeg at hjælpe andre med deres drøm. Med mine genveje bygger du et fundament for en rentabel forretning på få måneder

Med min erfaring samt  1:1 støtte og dit eget blod og sved vil du udelukkende fokusere på det, der skaber fremskridt i din business. 

Tro mig. Hvis jeg kan, kan du OGSÅ.

Min rejse hertil

eva-walther-mentoring-milestones
"Don’t be intimidated by what you don’t know. That can be your greatest strength and ensure that you do things differently from everyone else."

Sarah Blakely

At give minimum 100% er min natur

Min kerneværdier er passion, nærvær og pålidelighed. Samtidig er jeg en effektiv og brændende ildsjæl med tyske rødder.

I mit arbejde med dig er det for mig altafgørende, at vi når i mål med DIN drøm.

Som mentor kan jeg udfolde endnu en passion, nemlig passionen for at hjælpe andre og se dem rykke sig. 

Det er så utrolig givende for mig, som det viste sig under arbejdet med mine første hold mentorklienter i løbet af 2022 og 2023.

På et mentorforløb kommer vi tæt på hinanden og derfor har jeg selv et kæmpe krav om, at vi er et 100% match.

Ikke sjældent opstår der venskaber for livet under et tæt 1:1 mentorforløb og det frigiver en energi jeg kan blive afhængig af.

Derfor lægger jeg fremover mere og mere af min fokus på lige præcis den del af min virksomhed. Jeg kan ikke vente med at hjælpe flere i fremtiden.

eva-walther-mentoring-bomærke

10 facts om Eva Walther

  • Jer er en tysk bypige, min mand en dansk natur nørd og det har nu virket glimrende siden 2010
  • Vi mødte hinanden i Hamborg (min hjemby) den nat mit gudbarn blev født
  • Sammen ser vi af og til Gift ved første blik – selv er vi ikke gift men han er min mand alligevel – for mig forbinder børn langt dybere end et stykke papir og en ring
  • Jeg kunne spise Sushi morgen, middag og aften
  • Jeg elsker champagne (ikke lige morgen, middag og aften meeeen….)
  • Min mand går mere op i mit fotoudstyr end jeg selv gør
  • Jeg arbejder fra sengen ind i mellem, det er min yndlingsplads
  • Liljen er min yndlingsblomst, jo mere den dufter jo bedre
  • Jeg synes man “vinterbader” i Danmark hele året igennem. Det føles også sådan for mig om sommeren. Jeg har prøvet begge dele!
  • Når der er fest vil jeg ønske vi droppede dinner og bandet gik på kl 20, så man kunne danse i stedet for at sidde og spilde tiden med spisning og snaps
mentorforloeb

JEG ER SELV GÅET FRA ØNSKET KEJSERSNIT TIL TO DRØMMEFØDSLER UDEN SMERTELINDRING

"Mine egne fødsler har ændret hele mit syn på kvinde, hvad vores kroppe kan og fødslerne har transformeret mig big time som person."

Udover at hjælpe andre på vej til en bæredygtig fotograf forretning, brænder mit eget fotografhjerte for alt arbejde omkring fødsler.

Grundet af at det her i Danmark var ret nyt i 2019, bruger jeg en del af min energi  på Foreningen for Danske Fødselsfotografer, som jeg er medstifter og formand af. 

Jeg ønsker, at alle gravide kender til muligheden for fødselsfotografering. Og jeg er for nylig også begyndt at forevige englebørn for par, der pludselig står med den dybeste sorg, man kan opleve op til termin, under eller efter fødslen – sorgen af at miste sit barn. At dokumentere alle familiers familiehistorier omkring fødsler har en speciel betydning for mig.