Mentoring til dig der er klar til at

leve af din passion  

Genkender du noget af det her?

 • Du har en del erfaring med dit kamera, og du har en dyb passion for at lære mere. Du kan mærke du er på vej til at finde din helt egen stil.
 • Du elsker måske dit faste arbejde, men har kørt din fotografering på sidelinjen i et stykke tid. Og en lille stemme bliver ved med at fortælle dig om din drøm om at springe ud som selvstændig fotograf.
 • Du er klar til at frigøre dig fra de faste arbejdstimer og du vil opnå mere fleksibilitet i din hverdag.
 • Du elsker den sikkerhed der kommer med en fastansættelse, men du ved også at enhver fastansættelse kun er så sikker som den nu kan være.
 • Dine søde kollegaer betyder megetmen du kan mærke at det alligevel ikke længere kan holde dig tilbage.
 • Måske er du gået ned med stress eller føler dig træt og udbrændt, men du fornemmer glimt af hvad det kunne gøre for dit arbejdsliv at arbejde med din passion. 
 • Måske er du blevet arbejdsløs og du føler at det er NU hvor du vil gribe chancen for at gøre dit hobby til dit levebrød.
 • Du har hørt andre sige flere gange at du ikke burde give dit foto-arbejde væk gratis og du ved du er god!
 • Måske er du allerede sprunget ud som selvstændig, men det kører ikke som du havde drømt om, og du er klar til at gå all in nu og tage det til næste level.
 • Du har noget vigtigt på hjertet og du vil ud med det.
 • Du har tænkt over at investere i at få hjælp af en mentor før, men ikke taget skridtet.
 • Andre eller du har spurgt dig selv: “Hvad venter jeg egentlig på?”

Så er Shooting Star til dig.  

OBS: I marts 2024 måned åbner jeg for få pladser, du kan skrive dig uforpligtende på ventelisten, og jeg kontakter dig så snart jeg er klar til afklaringssamtaler. At være på ventelisten vil give dig mulighed for en exsklusiv early bird pris

OBS: Lige nu er der lukket for nye klienter. Skriv dig på ventelisten og du hører så snart der er åben for pladser igen. Kærligst Eva

Jeg havde selv en million bekymringer og ventede på det helt rigtige tidspunkt!

Jeg kender til hele paletten af dine tanker. Jeg kender ligeledes følelsen af, at være splittet mellem de her tanker og følelsen af at nu skal det være nu. Der var jeg selv for få år siden, og inden jeg selv tænkte på at få hjælp af en der er gået vejen før.

 • Jeg var usikker på om jeg var så god at jeg kunne tage imod betaling for min fotografering.
 • Jeg var usikker på om jeg måtte kalde mig for en fotograf, fordi jeg ikke var “uddannet fotograf”
 • Det store antal af andre fotografer derude gjorde mig usikker, om jeg kunne leve af det rent økonomisk. 
 • Mine tanker svingede fra Jeg kan da godt” til Ej, det kan jeg da ikke!” på daglig basis, og jeg følte, at jeg kørte i ring og ikke turde tage springet.
 • Jeg følte, at der var så mange ting, man skulle have styr på, og jeg vidste ikke engang, hvor jeg skulle starte.
 • Det føltes alt for sindsygt, at bytte et godt betalt job med “regulære” arbejdstider og en fast forudsigelig løn. 
 • Og jeg følte, at min partner havde de samme bekymringer oveni…

Det er HELT OKAY hvis du kan genkende nogle af de her følelser.

Du er absolut ikke alene!

Hannah havde mange af de samme tvivl. Hør direkte fra hende, hvad hun gik igennem under mentorforløbet.

"Don’t be trapped by dogma – which is living with the results of other people’s thinking. Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition."​

Steve Jobs

Det handler om DIG – men med mig i hånden!

mentoring
MIN EGEN MENTOR SAGDE TIL MIG I SLUTNINGEN AF 2017:

“I can lead you to the water, but I cannot make you drink.”

Det er 100% dig, der skal gøre arbejdet. Men med mig på sidelinjen har du alt det der skal til for ikke at gå i stå, når tvivlen dukker op (igen). For det gør den. Tro mig. Det sker stadig i dag for mig, når jeg kaster mig ud i noget nyt. Det er en helt normal mekanisme, der ligger dybt i os mennesker.

Med mentoring smutter du igennem præcis de genveje du har brug for, for at nå hurtigere i mål. Jeg vil hjælpe dig med at blive ved, der hvor du risikerer at gå i stå eller give op, når du er alene om din forretning. 

Med mine steps og min hjælp bliver du ikke overvældet, men du ved hele tiden, hvor du står og hvad du skal gøre i næste step.

Med min støtte, mine hep og den feedback, som jeg kan give som udefrakommende, er du aldrig alene i processen. Det er nøglen til at blive ved. Også når det bliver svært. 

Pssst: Booker du mentorforløb hos mig med opstart Marts 2024 får du en lækker bonus med oveni, som ellers ikke er en del af forløbet (værdi 7.000 kr).

mentoring-eva-walther-lene-christensen

"Jeg var ligesom gået i stå med udviklingen."

“Mit forløb hos Eva var så fantastisk! Jeg har virkelig rykket mig i den periode vi har arbejdet sammen. Jeg har haft min egen virksomhed i 7 år inden, men var ligesom gået i stå med udviklingen, men var på vej til og næsten klar til at springe ud fuldtid. Men jeg følte der var mange løse ender, og jeg manglede mentorsupport for at få modet til at kunne kaste mig ud i det. Jeg var stagneret lidt i min arbejdsrutine og manglede et friskt blik på min virksomhed. Jeg har virkelig fået en masse ud af forløbet. Især hjælp og støtte til økonomisk overblik og planlægning. Samt modet til at tro på mig selv og mine evner. Vi er kommet godt igennem alle aspekter hele vejen rundt og jeg har selv budt ind med områder jeg gerne vil have støtte til. Eva’s forløb har virkelig fået skudt gang i en masse ny tænkning og formning af min virksomhed. Og så har jeg fået de skønneste billeder lavet til brandingsshootet. Det er dejligt at have nogle professionelle billeder at kunne vise frem. TAK!”

branding-eva-walther

"Jeg troede aldrig jeg ville få så travlt som selvstædig."

“I hele 2023 har Eva været min mentor, og det har været en rejse, der har forvandlet både mig og min virksomhed. Eva har hjulpet mig med at skabe et klart overblik over min forretning. Jeg har lært at sætte system i alt – fra kørselslogistik og kundebogføringer til budgetlægning og e-mail lister. Et konkret eksempel på Evas effektive metoder var den dag, hun omdannede min kaotiske bogholderi til et mere strømlinet system, hvilket har sparet mig både tid og bekymringer. Mest bemærkelsesværdigt er dog den måde, Eva har styrket min tro på mig selv og min virksomhed. Gennem hårde tider, når tvivlen sneg sig ind, og det føltes overvældende at være selvstændig, var Eva der med opmuntrende ord og sagkyndige råd. Hendes evne til at være mit heppekor og støttepille har været afgørende. At starte som 100% selvstændig er en udfordring, men med Eva ved min side har jeg ikke blot navigeret gennem udfordringerne – jeg har trivedes. Jeg vil altid være taknemmelig for den rolle, hun har spillet i min rejse. – Citat fra en af vores samtaler. “Eva, jeg havde ALDRIG troet jeg ville få SÅ travlt som selvstændig.”

DET ER PROCESSEN

01.

AFKLARING

Kemien spiller for mig den største rolle ved at finde sin mentor. Derfor tager vi  en afklaringssamtale, hvor vi taler om dine drømme, blokeringer og om der hvor du er nu. Under afklaringssamtalen får jeg hurtig en fornemmelse, om du er klar og vi begge kan tune os ind på om vi matcher. Det er 100% uforpligtende. Føler jeg, at du ikke er klar, fortæller jeg dig det. Jeg har jo en kæmpe interesse i at mine klienter når i mål under forløbet. 

02.

OPSTART

Vi starter med et opstartskald, hvor vi afstemmer datoer for alle vores møder, tager en status og lægger en plan for den første måned. Herefter går du i gang med første modul, som er tilgængelig for dig lige så snart vi har haft opstart. Herefter frigives  de kommende moduler med 30 dages mellemrum, sådan at du ikke bliver overvældet af de enkelte opgaver og kan fokusere på de næste vigtige steps.

03.

1:1 HELE VEJEN

Mentorforløbet Shooting Star er et personligt forløb med fokus på DIG, din business og dine drømme. Som din mentor tager jeg det seriøst, at vi får dig rykket, der hen hvor du har brug for det. Det er ikke et onlinekursus men et forløb, hvor vi kommer meget tæt på hinanden. Du har adgang til min erfaring, min støtte og råd hele vejen igennem. For mig er det klart: Din succes er også min i sidste ende.

Forløbsmoduler

01.

DIN VISION

Alt for ofte står vi i vejen for os selv med vores tanker og tvivl. 1. step er, at du overkommer dine blokeringer, giver dig selv lov til at drømme stort og at du sætter dine mål!

02.

DIN HISTORIE

Din egen historie, værdier og din niche er bærende elementer på din rejse som livsstilsfotograf. De gør dig autentisk og hjælper med at tiltrække dine drømmekunder.

03.

DIT UNIVERS

Som fotograf har du ikke “varer” på hylden. Definer hvad DU står for og skab dit helt eget univers med produkter, der giver dig energi og glæde og priser du kan stå fast i. 

04.

BRÆND IGENNEM

Vi arbejder på din markedsføring og skaber dit personlige brand. I dette modul er der et fotoshoot inkluderet, som alene har en værdi af 10.000 kr ex moms.

05.

AUTENTISK SALG

Her falder mange fra og går i stå. Det kan være overvældende og grænseoverskridende at sælge, men du kan faktisk sælge uden at det er ubehageligt. 

Ønsker du at se indholdet af hele mentorforløbet mere detaljerert, så kan du se det her. 

DU FÅR HELE PAKKEN

mentoring-eva-walther

Book din gratis

afklaringssamtale

eva-walther-mentoring-bomærke

OBS: Lige nu er der lukket for nye klienter. Skriv dig på ventelisten og du hører så snart der er åben for pladser igen. Kærligst Eva 

OBS: I marts 2024 måned åbner jeg for få pladser, du kan skrive dig uforpligtende på ventelisten, og jeg kontakter dig så snart jeg er klar til afklaringssamtaler. At være på ventelisten vil give dig mulighed for en exsklusiv early bird pris

Der åbnes op for få pladser på mentorforløbet til efteråret 2023. Hop med på ventelisten NU for at få besked så snart jeg åbner op for de første pladser til early bird prisen. Det er helt uforpligtende at skrive sig på ventelisten. 

"Det har givet et helt nyt perspektiv og forståelse!"

Fotograf Andreas Steffensen

“Før jeg startede på forløbet har jeg længe gået med tanken om at tjene lidt på mine billeder, men havde ingen ide om hvordan eller hvor jeg skulle starte. Eller om jeg var god nok. Jeg startede på en freebie, hvor jeg lærte lidt til Eva og hvordan hun lærte fra sig, samt hvordan det var at komme i kontakt med hende. Og her må jeg sige at hun altid er klar til at hjælpe med de spørgsmål man har, og det har været super fedt når jeg sad lidt fast eller var lidt usikker på hvordan jeg skulle løse en opgave. Jeg valgte at investere i Eva’s forløb da jeg kunne se at vi sad lidt i samme situation da hun startede og hvor jeg er idag. Jeg læste lidt om andres oplevelser ved forløbet og blev imponeret over hvad folk har opnået. Den største aha-oplevelse har nok været prissætning og tidsforbrug man egentlig bruger på en opgave når man lægger det hele sammen. Det giver et helt nyt perspektiv og forståelse for hvorfor priserne er som de er. Min største begrænsende overbevisning er nok at jeg er bange for ikke at levere den forventede kvalitet. Det er en overbevisning jeg stadig arbejder på, men Eva har hjulpet mig rigtig meget med det, og taget sig tiden til at kigge på noget af mit tidligere arbejde som vi så har kunnet analysere sammen, for at finde ud af hvad der kan gøres anderledes. Jeg vil helt klart råde andre til at investere i mentorforløbet hvis det er en passion man er seriøs om at tage videre, men ikke helt ved hvor man skal starte. Man får nogle rigtig gode værktøjer at arbejde med, og metoder til at streamline sit arbejde, hvilket jeg er begyndt at implementere i mit arbejde allerede. En anden ting som er super fedt, er at man får adgang til en gruppe med ligesindede fotografer i forskellige stadier af sin rejse til selvstændighed, som alle er klar til at hjælpe med spørgsmål man evt. har efter forløbet”

"The question isn't who is going to let me; it's who is going to stop me."

Ayn Rand

Hvor klar er du til at tage springet

OG LEVE AF DIN PASSION?

Med forløbet får du..

 • Gratis adgang til alle mine kurser under hele forløbet.
 • Adgang til alle moduler og arbejdsdokumenter fra Vision til Autentisk Salg så længe forløbet eksisterer.
 • Dermed adgang til evt. videreudviklede moduler i forløbet også efter afsluttet forløb.
 • 1 VIP-dag incl. forplejning i Århus Nord, Horsens eller et sted vi mødes efter aftale.
 • Et 1:1 onlinevideokald på ca. 1 time per modul.
 • Din personline brandingsession med mig efter VIP-dagen og incl. RAW filerne efterfølgende så du selv kan redigere i dem (værdi 10.000 kr ex moms). Læs mere om branding her.
 • Den accountability der skal til, for at du gennemfører de action steps vi udarbejder både med mig men også igennem forløbet.
 • Sparring med de andre klienter igennem adgang til min lukkede Facebook-gruppe.

Efter forløbet har du..

 • En klar vision og strategi i forhold til dine mål, så du ved hvad du sigter efter.
 • Styr på din egen historie, sådan at du kan “sælge” med lethed.
 • Et nyt mindset med hensyn til din egen værdi og dine priser.
 • Defineret dine kerneprodukter til at skabe den omsætning du sigter efter.
 • Sagt farvel til dine salgsblokeringer, der har holdt dig tilbage alt for længe.
 • En database med en stor variation af din egne brandingbilleder i høj kvalitet – som vil gøre din markedsføring til en leg.
 • Fået adgang til tools, strategier og læring, der vil gøre omveje umuligt for dig.
 • En decideret handlingsplan for dit første halve år som selvstændig fotograf, der hjælper dig med at holde skarpt fokus.
eva-walther-mentoring

"Jeg føler jeg har taget en genvej mod drømmen."​

Fotograf Helle Jakobsen

“Jeg havde haft mit kamera i hånden i flere år før forløbet, men jeg manglede viden omkring markedsføring, kundehåndtering, prissætning. Alt det som hører sig med til at drive virksomhed. Mit mentorforløb afsluttede med et branding shoot hos Eva. Det var en fed oplevelse og afslutning på mentorforløbet. Jeg gik fra shootet med ny energi og selvtillid, og fornemmelsen af at være helt klar til at arbejde videre med mine visioner og drømme.” 

eva-walther-mentoring

"Jeg kan mærke en hel anden ro og troen på mig selv."

“Jeg har været i et mentor forløb hos Eva i 2022 og da jeg startede havde jeg en kæmpe kærlighed, passion og gejst for at smide mig ud i at være fødselsfotograf. Jeg følte mig dog ikke god nok og det har betydet ALT for mig og min vej mod min drøm, at have Eva som mentor. Hun var min klippe, min støtte og har hele vejen, engageret stået til. Jeg er kommet så langt og tættere på min drøm. Jeg mærker en helt anden ro, tryghed og troen på mig selv. Jeg kunne ikke have skabt denne vej, uden Eva´s hjælp.”

Et mentorforløb er en investering i dig selv og din fremtid

Et fleremåneders mentorforløb er en større beslutning og investering. Det er penge du bruger på at udvikle din business og tage det næste step på din rejse som selvstændig. 

For at komme i betragtning kræver det, at du booker an afklarende samtale med mig, i de perioder jeg har åben for nye klienter. Jeg åbner kun 1-2 gange om året hvor jeg kun har plads til få nye klienter ad gangen. Du kan altid enten booke din gratis afklaringssamtale eller skrive dig på ventelisten, så du hører som en af de første næste gang jeg åbner op igen. Jeg giver ventelisten mulighed for at komme med som early bird, inden jeg åbner op for de resterende pladser via mine sociale medier.

Din investering incl. branding

35.000 kr. incl. moms

Forløbet betales i ét beløb ved opstart – ratebetaling kan aftales.

eva-walther-mentoring-investering
eva-walther-mentoring-bomærke

Book din gratis og uforpligtende afklaringssamtale her, og sammen finder vi ud af om vi er et match. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

OBS: Lige nu er der lukket for nye mentorklienter, men du kan skrive dig uforpligtende på ventelisten, og jeg kontakter dig så snart jeg åbner op næste gang. At være på ventelisten vil give dig mulighed for at blive exklusiv early bird

Book din gratis

afklaringssamtale

BRÆND IGENNEM PÅ INGEN TID MED HJÆLP AF EN MENTOR!

Det er dig der skal tage springet. Spørgsmålet er om du er klar?

Du arbejder i dit tempo, men med en mentor tager du en genvej. Det er DIG der skal gøre arbejdet – med din mentor på sidelinjen går du ikke i stå og får den accountability du har brug for. 

Det, der har taget mig flere år og mange omveje, kan du gennemføre på meget kortere tid og dermed rykke dig hurtigere.

Ready to dream big and take action?

OBS: Lige nu er der lukket for nye mentorklienter, men du kan skrive dig uforpligtende på ventelisten, og jeg kontakter dig så snart jeg åbner op næste gang. At være på ventelisten vil give dig mulighed for at blive exklusiv early bird

OBS: Lige nu er der lukket for nye klienter. Skriv dig på ventelisten og du hører så snart der er åben for pladser igen. Kærligst Eva