Kurser for fotografer

Lightroom & Co.

På denne side findes mine kurser for fotografer - både til dig som nybegynder og dig der er længere hen i processen.

Dengang jeg selv havde hyret min første business mentor, savnede jeg den sparring der sker når to fotografer mødes. Derfor købte jeg en del kurser af fotografer, der inspirerede mig, ved siden af mentorforløbet. Når du investerer i et af mine mentorforløb, får du adgang til alle mine kurser for fotografer i den tid du er i forløb hos mig – gratis – udover den sparring du har brug for. Ellers kan du købe mine kurser enkeltvis.

workshop-for-fotografer-sæt-din-unikke-pris
Onlinekurser

Workshop for fotografer – Sæt din unikke pris

Workshoppen er en lille del af mit mentorprogram Shooting Star og den er til dig, uanset om du stadig er hobbyfotograf, eller allerede selvstændig fotograf. Lær at sætte din pris ud fra din unikke situation og dine mål – frem for at underbyde de andre fotografer i dit område i din opstartsfase. Efter workshoppen har du styr på den pris, der henter den omsætning DU har brug for.

Læs mere »
fotokursus-for-begyndere-kameraindstillinger
Onlinekurser

Fotokursus for begyndere – kamera indstillinger

Med dette mini fotokursus lærer du min metode til hvordan du bruger dit kamera i manuel modus, og jeg sikrer at du ikke GLEMMER det igen. Du lærer med min metode, hvordan du indstiller kameraet og fokuserer på de menupunkter, du har brug for – så du kan glemme de mange andre, der bare er forvirrende i starten.

Læs mere »
business-coach-eva-walther
Onlinekurser

Lightroom Newbie

Minikurset “Lightroom Newbie” er til dig der aldrig har arbejdet med redigering i Lightroom før, ønsker at komme hurtigst muligt i gang og
vil gøre redigering til en god vane.

Læs mere »
Business-coach-Lightroom-kursus-Lightroom-nerd
Onlinekurser

Lightroom Nerd

“Lightroom Nerd” er til dig der har arbejdet en del i Lightroom og ønsker at lære mere om forskellige teknikker for at løfte kvaliteten af dine billeder, blive mere effektiv i din udvælgelsesproces og få mere styr og struktur på din eksportproces.

Læs mere »