Hjemmeside design til dig, der ønsker en enkel men sublime løsning der

        performer

Lyder noget af det her bekendt?

 • Du ved du skal have en hjemmeside som selvstændig, men kan ikke rigtig komme i gang? 

 • Måske har du selv bygget én, men du er ikke tilfreds med dens layout og den generer heller ikke kunder? 

 • Selvom internettet svømmer i velmenende og overbevisende how-to-guides om, hvor nemt det hele er, så giver de dig bare ikke netop den assistance, du lige står og mangler? 

 • Samtidig ønsker du en hjemmeside, som er så tilpas overskuelig, at du føler dig komfortabel med selv at overtage styringen af den, når vi har sat den op. 

 • Kan du nikke genkendende til det?

Af egen erfaring ved vi: Selvom man har en skudsikker forretningsplan og masser af gå-på-mod, kan det være svært at gøde virksomheden til succes på alle parametre. Især hvis man må bruge uforholdsmæssig meget (og dyrebar!) tid på at komme ud over rampen med det værktøj, som skal sluse kunderne ind i forretningens virtuelle rum. Din hjemmeside. 

Et match made in heaven.

Når vi arbejder sammen opstår der en entusiasme og en energi, som 
sjældent findes på de arbejdspladser derude. Det ved vi fra vores igennem 5-års 
tidligere tætte samarbejde hos vores sidste fælles arbejdsgiver. Den energi
afspejler sig i den grad i vores arbejde og i vores resultater.

Sådan kan vi hjælpe dig med hjemmeside design:

Med de kompetencer vi begge bringer på spil kan vi skabe alt det du har brug for, når du skal lancere en professionel og optimerede hjemmeside. 

Vi kan skabe nøjagtig de brandingbilleder, du læges efter og med dem kan vi sætte en enkel men visuel lækker hjemmeside op for dig, som opfylder grundkriterierne for en SEO-optimeret side i et enkelt og sublimt design. Og ønsker du dette, kan vi endda hjælpe dig med tekstforfatning

Ved at hjælpe dig med den tekniske opsætning og ved at give dig en introduktion til nogle gode og basale grundværktøjer og plug-ins kommer du og din side godt fra start og på den måde kan du selv vedligeholde og bygge videre på din side, når den er blevet overdraget til dig kort efter go-live. Når vi overdrager siden til dig, får du en ukompliceret løsning at arbejde videre med, samtidig med at vi lærer dig hvordan du fortsætter det gode arbejde.

Med vores assistance får du en hjemmeside som repræsenterer dét, du står for, og som bliver SEO-optimeret for en bedre placering, når dine nuværende og kommende kunder skal finde netop DIG i den virtuelle werden. 

Vi vil elske at skabe din unikke hjemmeside for dig og din business.

Dine Website Wingwomen

hjemmeside-design-eva-walther-sidsel-vejby-sammen
Eva Walther

Som selvstændig fotograf på fuldtid medbringer jeg de knivskarpe skills du har brug for, når du skal levere det visuelle indhold til din hjemmeside. Nemlig dine billeder.

I mit arbejde som brandingfotograf for soloselvstændige, oftes kvinder opdagede jeg, at mange står med samme udfordring som jeg selv stod med. De ønsker en enkel men lækker og prismæssig overkommelig løsning, de senere hen selv kan bygge videre på – af en de kender og stoler på og en der kan hjælpe dem videre på timebases efterfølgende – on demand.

Jeg havde selv ikke svær at finde den person, da jeg var del af et dejligt kvindenetværk, MEN jeg ved at mange af mine brandingkunder har – og den person der hjalp mig, er desværre stoppet. Så jeg stod pludselig selv med det som tvang mig til at lære det hele selv.

Jeg har siden 2020 selv stået for at videreføre min egen www.evawalther.dk, bygget denne her du lige surfer på, og er i skrivende stund i gang med flere hjemmesider for soloselvstændige, som går live om ikke længe. 

Jeg havde altid drømt om et samarbejde med Sidsel igennem min egen virksomhed efter vi begge to stoppede hos vores fælles arbejdsgiver – en mellemstor IT virksomhed i Århus, i foråret 2021. 

Sidsel er det perfekte match til min drøm om en partner in crime, da Sidsel og jeg som gamle kollegaer og sidenhen gode veninder, har samme værdier, vi er detalje nørder og ved hvor godt vi supplerer hinanden med hver det den anden mangler. 

I starten af 2024 blev det det pludselig det helt rigtige tidspunkt, da det gik op for os begge, at det var DÉT som skulle blive vores fælles rejse. Læs mere om Eva her.

Sidsel Vejby Krabbenhøft

Jeg hedder Sidsel og er cand.ling.merc. i tysk og erhvervskommunikation fra Handelshøjskolen i Århus. 

Jeg har været out and about i det private erhvervsliv siden 2008 og har fra både ind- og udland fået god erfaring med, hvilke udfordringer især små virksomheder kæmper med i opstartsfasen, fordi en lang række funktioner, især IT, er nogle, man som selvstændig pludselig selv skal varetage.

Da jeg selv skulle bygge en hjemmeside, var jeg på den ene side overrasket over, hvor nemt det var, når jeg først var i gang, men på den anden side også frustreret over, hvor kompliceret de indledende trin var. Trods min passion for fotografering, formulering af det danske sprog og begejstring for dét at kunne formidle det kunstnerisk udtryk, så var det bare ikke nok til at få siden køreklar. 

Jeg var nødt til at ringe til en livline. Og det var Eva! Hun er – foruden at være en både nær ven og tidligere kollega – helt forrygende til lynhurtigt at indkapsle enhver problemstilling og mobilisere en handlingsplan. Efter en formiddag med anseelige mængder kaffe, en dejlig portion humor, installation af en håndfuld plug-inns og generering af handelsbetingelser gik siden live. 

Vi kiggede på hinanden: vi skulle lave hjemmesider sammen! Vores forskellige kompetencer komplementerede hinanden på fineste vis.  

Sådan kan tilfældighederne sommetider finde deres helt egen finurlige vej. Det er så livsbekræftende og meningsgivende at erfare, hvordan gode synergier i et samarbejde kan gøre en stor forskel. Det grundlag kan jeg godt lide at basere udfærdigelsen af mine arbejdsopgaver på.

Privat er jeg mor til to teenagebørn, gift på 15. år, glad for at danse og gå tur med vores lille hund.

“Invisible threads are the strongest ties.”

Friedrich Nietzsche

hjemmeside-design-eva-walther
DIN HJEMMESIDE SKAL VÆRE DIN 24/7 MEDARBEJDER

Målet er at få kunder ind, mens du gør det, du er bedst til. 

Alt for Ofte ser vi, at selvstændige bruger alt for meget tid på at bygge en hjemmeside selv. 

Resultatet er ingen kunder, da de her sider ikke ranker på Google. Der ligger for meget fokus på emnet “hjemmeside” for tidligt – i stedet for fokus på de virkelig vigtige opgaver i en forretning. 

SEO bliver droppet af overvæltning og frygt for teknikken fordi målet af en hjemmeside er ikke klart. Hjemmesider blot bliver bygget så “man har et “online visitkort”.  Alt det er kæmpe fejl.

Med en professionel hjemmeside vil du kunne bruge dine arbejdstimer på det du er allerbedst til, mens din hjemmeside hiver kunder ind – mens du arbejder OG også mens du sover

Når din hjemmeside arbejder for dig, som den skal vil du slippe den dårlige samvittighed over emnet “hjemmeside” og mærke den forskel, den reelt gør for din virksomhed. 

Ovenikøbet vil du spare timevis af arbejde og frustration. Now we are talking.

Vores hjemmeside design allround pakke efterlader ingen ønsker:

Når du investerer i en af vores pakker, er der tænkt på alt på forhånd – alt efter hvad du har brug for. Helt individuelt.

 • Vi udarbejder konceptet for din WordPress hjemmeside incl. Elementor
 • Støtter dig i din keyword research
 • Bygger din hjemmeside oversigt som grundsten
 • Sørger for dit brandingshoot incl. de bedste billeder klar til brug online
 • Skaber det smukkeste website design for dig på basis af de bedste WP templates
 • Vi opsætter det hele for dig både visuelt og i backend
 • Vi kan levere tekster for dig, baseret på dine værdier
 • Vi SEO optimerer dine tekster (om de kommer fra dig eller os)
 • Vi sikrer hjemmesiden i backend, så den kan gendannes, skulle uheldet være ude
 • Vi gemmer templates, så du selv kan bygge og vedligeholde sider fremover
 • Du modtager en uddybende overdragelse med videooptagelse, som du får tilsendt efterfølgende incl. basis i SEO

Kontakt os i dag, så vi kan finde ud af hvad dit behov er, og ud fra det komme med et prisoverslag for dit nye hjemmeside design.

hjemmeside-design-eva-walther-karen

“Kombinationen er bare top!”

“Jeg var så glad for Evas sans for det visuelle og formidlingen under hjælpen med min hjemmeside. Og ikke kun fordi hun havde stået for at tage mine brandingbilleder men også fordi hun kunne hjælpe mig med de tekniske udfordringer.
Jeg kan varmt anbefale Eva. Hun er ikke bare kompetent, men også en virkelig god person at samarbejde med. Og den kombination er bare top!”