Hjælp til at være selvstændig

Værsgo’

Synes du det virker helt uoverskueligt, hvor du skal starte, når du springer ud i at være selvstændig?

Det var faktisk grunden til at jeg ikke turde at springe ud i at være selvstændig tilbage i 2017. Jeg troede simpelthen ikke jeg kunne klare alt det der følger med, og som ikke handler om at fotografere og redigere. Derfor har jeg samlet lidt for dig, som jeg godt kunne have haft brug for dengang jeg var i din situation. Du kan godt. Jeg ved det. God fornøjelse. 

lightroom-hacks-for-fotografer


Five Days of Lightroom Hacks

Med en serie af 5 enkelte e-mails deler jeg mine bedste hacks med dig, der ønsker at dygtiggøre sig i Lightroom. Jeg har selv perfektioneret min LR redigering, for at undgå at køre mine billeder en ekstra gang igennem Photoshop for at spare tid, energi og plads. Og så er der en masse tips til effektivisering at hente.

lav-dit-eget-vandmaerke


Lav dit eget vandmærke i RL & PS

Snup denne gratis tutorial, hvor jeg lærer dig hvordan jeg har lavet mit flotte vandmærke, som også er en del af mit logo. Du lærer hvordan du designer det i Photoshop og herefter lærer du, hvordan du integrere det til eksport funktionen i Lightroom, sådan at du også har et professionelt vandmærke fremover.

minitraening-aarsplanlaegning-fotografer


Gratis minitræning i årsplanlægning

Med denne gratis minitræning kommer du i mål med en omfattende planlægning af dit kommende år og du sætter realistiske mål, som faktisk er til at opnå. Dette gør du på basis af de tal du har og det du ønsker for fremtiden.


Cheat Sheet Lightroom Export

Print denne Cheat Sheet og hav det liggende, for hurtigt eksportere dine kunders billeder til de formater, du og din kunde har brug for. Ved at have et fast flow for denne proces sparer du en masse tid og bliver konsistent i det arbejde du leverer.

Ved at downloade mine Freebies bliver du samtidig tilføjet min e-mailliste, hvor jeg sender inspiration og værdi ca. 1-2 gange om måneden. Du kan til enhver tid framelde dig igen. 

at-vaere-selvstaendig-unik-prissætning


Workshop - Sæt din unikke pris

Hop med og lad os sammen nørde på din unikke pris, sådan at du kan stå fast ved dine egne priser. (Du behøver ikke dele dine tal under workshoppen men jeg deler mine). Unik prissætning er en lille bitte del af mit mentorprogram Shooting Star og det er for vildt, at se det udfolde sig for mine klienter.


Lifestyle Newborn Photo Tips - PDF-Guide for Fotografer

Med denne PDF hjælper jeg dig i gang med at tilbyde autentiske nyfødtfotograferinger til dine kunder. I min verden er det autentiske billede en vigtig del af fotografering, da jeg som fotograf ønsker at dokumentere det der sker, når man har en lille ny. Jeg blev ofte spurgt, hvordan man kommer i gang med at prøve den lags frem for de klassiske nyfødtportrætter. Det endte i denne guide. God fornøjelse.

Ønsker du mere starthjælp til at være selvstændig fotograf?