Fra dyr hobby til succes som selvstændig livsstilsfotograf

Et 1:1 mentorforløb, der hjælper dig med at transformere din passion for fotografering til et fundament, du trygt kan bygge din fremtid på.

eva-walther-mentoring

Eva Walther 
Livsstilsfotograf, onlineunderviser &
mentor for spirende livsstilsfotografer

Går du med en drøm om at leve af din passion for fotografering?

Livet er for kort til at ignorere dine drømme – hvis du spørger mig.

Når du går og drømmer, så er der god grund til det. At lytte til dit kald og leve af din passion, er den største gave du kan give dig selv og din familie. Ved at give plads til det du brænder for, sender du fantastiske signaler til alle omkring dig. Nemlig at man kan opnå, hvad man før kun drømte om. Det frigiver en fantastisk energi at forfølge sine drømme. Og min historie er et bevis på, at du kan leve GLIMRENDE af det.

Ved din side under hele Shooting Star forløbet

Eva Walther - professionel livsstilsfotograf, onlineunderviser og mentor bag forløbet Shooting Star

Mit navn er Eva Walther. Jeg er professionel livsstilsfotograf på fuldtid – med fokus på gravide, fødsler og nyfødte. Jeg er onlineunderviser og mentor med base i Horsens i Jylland. Mit mentorforløb Shooting Star henvender sig til spirende livsstilsfotografer, der går med en drøm om at forvandle deres passion for fotografi til deres levevej. 

Jeg har selv vovet alt, sprang ud som selvlært livsstilsfotograf i starten af 2018 og skiftede dermed fuldstændig karriere. I dag lever jeg godt og frit af min PASSION. Jeg ved 100% hvordan du har det, fordi jeg selv er gået vejen – incl. de åhhh så mange omveje.

Netop fordi jeg er gået hele vejen selv, ved jeg i dag, at jeg kunne have gjort det meget hurtigere. Den mulighed har du stadig. Som din mentor står jeg nemlig altid ved din side, og jeg står ekstra stærk, når du selv kommer i tvivl på din vej. 

I forløbet Shooting Star går du aldrig i stå – hvor andre kommer til at kaste håndklædet i ringen. 

Sammen med dig, der brænder  for din fotografering – går vi benhårdt efter DIN drøm. Læs mere, lær mig bedre at kende her og lad os finde ud af om kemien er med også.

shooting-star-eva
"Don't let the fear of losing be greater than the excitement of winning."

Robert Kiyosaki

Don’t let the fear of losing be greater than the excitement of winning. 

Robert Kiyosaki

mentoring-eva-walther-freja

"Jeg følger jeg kan opnå mine drømme."

“Eva har det jeg leder efter hos en mentor, hun kender til at starte helt fra bunden og forme sin virksomhed til en succesfuld forretning med et gennemført produkt. Jeg er blevet præsenteret for enkle redskaber som sætter skub i min egne tanker og indre motivation for at opnå mine mål. Eva er nærværende i sin måde at vejlede, hun har sat sig ind i hvem jeg er som person og giver mig følelsen af at jeg kan opnå mine drømme.

mentoring-eva-walther-hannah

"Forløbet giver plads til drømme uden at glemme realiteten."

“Jeg er stadig blæst bagover hvor langt jeg er nået efter jeg kom på Evas mentorforløb. For få måneder siden var jeg kendt som den der altid havde et kamera i lommen. Men jeg gemte det væk fordi jeg ikke troede på at jeg var god nok. I dag står jeg her og skal oprette et CVR-nummer fordi der rent faktisk er efterspørgsel efter mine billeder. Med Eva i ryggen har jeg turdet tage springet og kan ikke vente med at se hvad fremtiden bringer.” 

Læs mere om Shooting Star

eva-walther

SHOOTING STAR 1:1
5-MÅNEDERS FORLØB

På dette 1:1 forløb arbejder vi tæt sammen igennem 5 moduler hvor vi kommer vidt omkring. Fra din vision, din markedsføring, dine produkter, prissætning, salg, og det vigtigste, vi rydder op i dine blokeringer. Efter de her 5 måneder er du så klar til at leve af din passion!

eva-walther

5 MÅNEDERS INTENSIVE

På dette 1:1 forløb arbejder vi tæt sammen under de 5 moduler og kommer vidt omkring fra din vision, over markedsføring, produkter, prissætning, salg, og det vigtigste, vi rydder op i dine blokeringer. Efter de her 5 måneder er du klar!

eva-walther

12 UGERS FOCUS INTENSIVE

På dette 1:1 forløb arbejder vi tæt sammen med de 3 moduler som du mest har behov for. Forløbet er til dig, der er godt i gang og ønsker at få gavn af den fantastiske energi, der frigives, når du investerer i dig og din business.

eva-walther

ON DEMAND SESSIONER

Træk i mig 1:1 med de konkrete udfordringer du står med lige nu. Om det er redigering, workflow, prissætning eller markedsføring. Sammen får vi dig på rette kurs igen. Du kan til ethvert tidspunkt også vælge at booke enkle mentor sessioner.

Følg Eva på Instagram

"Don't let the fear of losing be greater than the excitement of winning."

Robert Kiyosaki