Shooting Star

Fra dyr hobby til succes som selvstændig livsstilsfotograf. 

Et 1:1 mentorforløb, der hjælper dig med at transformere din passion for fotografering til et fundament, du trygt kan bygge din fremtid på.

Eva Walther
Livsstilsfotograf, onlineunderviser &
mentor for spirende livsstilsfotografer

Går du med en drøm om at leve af din passion?

Hvis du spørger mig, er livet helt klart for kort til at ignorere sine drømme.

Når du går og drømmer, så er der  en god grund til det. At lytte til dit kald og leve af din passion, er den største gave du kan give dig selv og din familie. Ved at give plads til det du brænder for, sender du fantastiske signaler til alle omkring dig. Nemlig at man kan opnå, hvad man før kun drømte om. Det frigiver en fantastisk energi at forfølge sine drømme. Og min historie er et bevis på, at du kan leve GLIMRENDE af det.

Ved din side under Shooting Star forløbet

Eva Walther - professionel livsstilsfotograf, onlineunderviser og mentor bag forløbet Shooting Star

Mit navn er Eva Walther. Jeg er professionel livsstilsfotograf på fuldtid – med fokus på gravide, fødsler og nyfødte med base i Horsens i Jylland. Jeg er onlineunderviser og i starten af 2022 lancerede jeg for første gang mit mentorforløb Shooting Star. Det henvender sig til spirende livsstilsfotografer, der drømmer om at forvandle deres passion for fotografi til deres levevej. 

Jeg har selv vovet alt, og sprang ud som selvlært livsstilsfotograf i starten af 2018 og har efterfølgende fuldstændig skiftet karriere. I dag lever jeg godt af min PASSION. Jeg ved 100% hvordan du har det, fordi jeg selv er gået vejen – incl. de åhhh så mange omveje.

Jeg er gået hele vejen selv – i dag ved jeg, at jeg kunne have gjort det hurtigere. Den mulighed har du i dag. Som din mentor står jeg nemlig altid ved din side, og jeg står ekstra stærk, når du selv kommer i tvivl på din vej. 

I forløbet Shooting Star går du aldrig i stå – hvor andre kommer til at kaste håndklædet i ringen. 

Sammen med dig, der brænder  for din fotografering – går vi benhårdt efter DIN drøm. Læs mere og lær mig bedre at kende her og lad os finde ud af om kemien er med også.

shooting-star-eva
"Don't let the fear of losing be greater than the excitement of winning."

Robert Kiyosaki

Læs mere om Shooting Star

eva-walther

SHOOTING STAR 1:1 5-MDR FORLØB

På dette 1:1 forløb arbejder vi tæt sammen igennem 5 moduler hvor vi kommer vidt omkring. Fra din vision, din markedsføring, dine produkter, prissætning, salg, og det vigtigste, vi rydder op i dine blokeringer. Efter de her 5 måneder er du så klar til at leve af din passion!

eva-walther

5 MÅNEDERS INTENSIVE

På dette 1:1 forløb arbejder vi tæt sammen under de 5 moduler og kommer vidt omkring fra din vision, over markedsføring, produkter, prissætning, salg, og det vigtigste, vi rydder op i dine blokeringer. Efter de her 5 måneder er du klar!

eva-walther

12 UGERS FOCUS INTENSIVE

På dette 1:1 forløb arbejder vi tæt sammen med de 3 moduler som du mest har behov for. Forløbet er til dig, der er godt i gang og ønsker at få gavn af den fantastiske energi, der frigives, når du investerer i dig og din business.

eva-walther

ON DEMAND SESSIONER

Træk i mig 1:1 med de konkrete udfordringer du står med lige nu. Om det er redigering, workflow, prissætning eller markedsføring. Sammen får vi dig på rette kurs igen. Du kan til ethvert tidspunkt også vælge at booke enkle mentor sessioner.

Følg Eva på Instagram